Vásárlási feltételek

Az építési engedéllyel rendelkező Corner Parkban már csak korlátozott számban leköthető lakás, belső gépkocsi beálló , garázs található.

Kivitelezési ütemezés:
Első ütem: „H”, „I” lépcsőház, KÉSZ
Második ütem: "F”, „G”  lépcsőház, KÉSZ
Harmadik ütem: „D”, „E” lépcsőház, 24 db lakás, 12 db garázs. Átadás 2016
Negyedik ütem: „A”, „B”, „C”lépcsőház, 24 db lakás, 7db garázs, 4db raktár. Átadás 2017


Kattintson a Virtuális Lakásválasztó feliratra, és válassza ki álmai otthonát!

Tovább a Virtuális Lakásválasztóhoz
 

A lakások, garázsok, gépkocsibeállók lekötése 30 % előleg befizetésével történik.
Az előleg befizetésével egy időben a cég ügyvédje előtt adás-vételi előszerződést kötünk.  A szerződés valamennyi feltételt tartalmazza amely az ingatlan adás-vételéhez, illetve használati jogához szükséges:
- Személyes adatokat
- A lakás adatait
- A teljes vételárat
- A fennmaradó vételár fizetési ütemezését
- A készültségi fokot
- A lakás átadásának időpontját
- A garanciákat
- Az esetleges kötbér mértékét

A lakásokat „kulcsrakész” és szerkezetkész állapotban is le lehet kötni illetve megvásárolni.
A kulcsrakész állapot a lakás teljes befejezését tartalmazza a beépített bútorok nélkül.
A szerkezetkész állapot egy előre egyeztetett készültséget jelent, amely esetben a vevő csökkentett áron és kivitelezési állapotban vásárolja meg a lakást.

A lakás engedélyezési tervében szereplő kialakításától eltérő igények esetén , illetve a lekötést követően az előszerződés aláírását követően a következő feltételek mellet módosíthatóak a lakások kialakítása:
- Valamennyi változtatási igényt legkésőbb a szerkezetépítés megkezdéséig írásban jelezni kell az Eladó felé a külön rendelhető tételek és a belső kialakítás változtatásának kivitelezhetősége esetében. 
- Eladó egyeztetett időpontban konzultációt biztosít a Vevőnek, ahol a Vevő tájékoztatást kap a változtatási igényei megvalósíthatóságáról, és az eljárás befejezési határidejéről.
- Eladó ajánlatot fog adni a változtatásra. Az ajánlat elfogadása esetén a felek az adásvételi előszerződést módosítják. Az ajánlatban szereplő árak tartalmazzák a beszerzési árat, a beépítési költségeket, a felmerülő műszaki bonyolítási és tervezési díjat .
- Az Eladó nem köteles minden módosítási igényt teljesíteni.  Bonyolult, a tervtől jelentősen eltérő belső építészeti kialakítások elkészítését Eladó nem vállalja.

 

Válassza ki álmai otthonát