Teljeskörű hitelügyintézés

Hitel és finanszírozás

A beruházónak megállapodása van az  egyik piac vezető  Bankkal arról, hogy a Bank elő takarékossági lehetőséget, és hitelt ad a beruházó ügyfelei részére.  Ezeket a Forint alapú hiteleket a jelenleg érvényben lévő lévő állami kamattámogatású lakásvásárlási hitelek tovább egyszerűsíthetik.  Az egyéni feltételek  változhatnak az ügyfelek hitelképessége és a bank gyakorlata szerint.
Természetesen lehetséges bármely banktól ajánlatot kérni, amelyet a partnerünk választ.
 


Kattintson a Virtuális Lakásválasztó feliratra, és válassza ki álmai otthonát!

Tovább a Virtuális Lakásválasztóhoz
 

Üzleti befektetés céljára vásárolt lakások

Ügyfeleink, akik üzleti tevékenység folytatásának céljából vásárolják meg az ingatlant, visszaigényelhetik a lakásvásárláskor kifizetett Áfát.  A vásárolt lakások 27%-os Áfája visszaigényelhető, amennyiben az ingatlan - például telephelyként - egy vállalkozás céljait szolgálják. Ebben az esetben természetesen a közüzemi és egyéb, az ingatlanhoz kapcsolódó díjak költségként elszámolhatók.

ÁFA visszaigénylés

Vállalkozása a nálunk vásárolt lakások Áfáját visszaigényelheti, amennyiben a lakóingatlan  a vállalkozás tevékenységét szolgálja, oly módon hogy túlnyomó részben bérbe adja  és élt a választási jogával, a bérbeadást adókötelessé tette.

Kisvállalkozói adókedvezmény hitelkamat igénybevétele esetén

Azok a kis és középvállalkozások, melyek a lakás vásárlásához pénzintézeti hitelt vesznek igénybe (pénzügyi lízing konstrukció is),a felvett hitel  megfizetett éves kamata után társasági adókedvezmény igénybe vételére jogosultak,  a számított társasági adó 70%-ig, ami nem haladhatja meg a 6 millió forintot.( Az egyéb jogszabályi feltételek fennállását minden esetben vizsgálni kell.)

Beruházási adóalap-kedvezmény

A kis és középvállalkozásnak minősülő adóalanyok további beruházási adóalap-kedvezményben részesülhetnek 
Az adózás előtti eredményüket tovább csökkenthetik a lakás (ingatlan) értékével (évente maximum 30 millió forinttal).A kedvezményt az adóévben akkor lehet igénybe venni , ha a gazdasági társaságnak kizárólag magánszemély tagjai vannak.
(A hatályos, vonatkozó törvényi feltételeket minden esetben, adóalanyonként vizsgálni kell, amennyiben élni kíván a törvény adta kedvezményekkel, mivel jelen tájékoztató általános információkat tartalmaz.)

Elszámolható költségek

Amennyiben az ingatlan a vállalkozása tevékenységét szolgálja, úgy az ingatlan értéke évenként értékcsökkenés formájában, illetve a hozzá kapcsolódó közüzemi és egyéb költségek költségként elszámolhatók.

 

Válassza ki álmai otthonát