Kapcsolat, beruházó

Elérhetőségeink:

Telefon:0036 30 9 377 227
Fax:0036 94 380 935
E-mail: lakasok@titanbeton.hu

Történetünk:

1989.
A klasszikusnak nem nevezhető politikai átrendeződés viharának előszele.
Szentgotthárdon bontani kezdik a vasfüggöny rozsdától málladozó drótjait.
Egy kezdő építész  megpróbál lépést váltani...

Eleinte tervezéssel, kivitelezéssel foglalkoztunk, igaz munkát csak Győrben, Sopronban, Bábolnán kaptunk.
Később Szentgotthárdon terveztünk családi házakat, kisebb felújítási, átalakítási munkálatokat végeztünk.
Rábafüzesen a Tranzit üzletházat, Szentgotthárdon a Hunyadi úton az „Árkád” üzletházat, a József Attila utcában egy 7 lakásos társasházat,  Kethelyen egy 2x4 lakásos sorházat építettünk.
1992-ben már Tér és Forma Szentgotthárd Kft névvel  megvásároltuk a Nyugat-Dunántúli Tüzép telepét, ezt követően szolgáltatásunkat építőanyag kereskedelemmel is bővítettük.
1993-ban egy akkor újszerű konstrukcióval kezdeményeztünk egy teljes tömbbeépítést.
A Kossuth Lajos utcában lévő alacsony komfortfokozatú, illetve komfort nélküli házak helyére egy 51 lakásos lakóépület együttest terveztünk, és kiviteleztünk.
További kivitelezési munkáink: Brenner Kápolna, Fregatt Hotel és Étterem (ma Borhotel), Lipa Hotel és Szlovén Kulturális Központ, további 80 lakás, 35 üzlet, 36 garázs, családi házak, és egyéb alvállalkozói munkák (Szakorvosi rendelő, Gimnázium bővítés, stb). Referenciáink a www.vigvam.net honlapon láthatóak
1998-ban megvásároltunk az Ipari parkban egy 1,5 hektáros területet, ahol új telephelyet alakítottunk ki. Régi telephelyünkön, amely kertvárosi övezetben volt, egy 2x8 lakást tartalmazó kertes sorházat terveztünk, kiviteleztünk és értékesítettünk.
Az építőipar szolgáltatásainak mind tökéletesebb biztosítása érdekében különválasztottuk
A Tér és Forma Szentgotthárd Kft tervezéssel, ingatlan hasznosítással, forgalmazással, értékesítéssel, foglalkozó vállalattá alakult. A kivitelezést, ingatlanhasznosítást, betongyártást, szállítást, az építőanyag kereskedelmet és a cégcsoport számviteli irányítását 2008-tól egy új cég, a Titán-Beton Kft. végzi. 
Tulajdonosa  42%-ban Viniczay Tibor, 42%-ban Klement Tamás, 12%-ban Kulcsár Ferenc és 4%-ban Veres Imre.
Ügyvezetői: Viniczay Tibor építész, Klement Tamás építőmérnök.
A Titán–Beton Kft. végzi a cégcsoport valamennyi saját tervezésű kivitelezési munkáját, ezenkívül generál kivitelezéssel, kivitelezés szervezéssel, betonkeverék előállítással, szállítással, bedolgozással, mixer tehergépkocsik üzemeltetésével, zsaluzatok készítésével, bérbeadásával, beton elemek gyártásával, helyszínre szállításával és értékesítésével foglalkozik. A térség 30 km-es körzetében a szerkezetépítésben hasznosított betontechnológiákat teljes mértékben kiszolgáló vállalkozás az Ipari Parkban lévő telephelyről koordinálja a feladatokat.
Vállalatunk a Szentgotthárdi és Őriszentpéteri kistérségben a legjobb minőségben kívánja kiszolgálni az egyéni építkezőket már az építés ötletének megszületésétől. Fontos célunk, hogy a vállalkozói beruházások, kivitelezések minőségi beszállítói legyünk.
A cégcsoportban építészmérnökök, építőmérnök, gépészmérnök, építész technikusok építésvezetők, előkészítők, gépkocsivezetők, gépkezelők, kőművesek, asztalosok, vasbetonszerelők, segédmunkások, árukiadók, gépkezelők dolgoznak saját kollégáinkként.
Alvállalkozóinkkal az összes szakágat képviseljük.

Az építőiparban  a fő irányunk:

Üzemeltetjük a tulajdonunkban lévő  Őriszentpéteri építőanyag kereskedelmi telepet, és a szentgotthárdi Ipari parkban lévő TITÁNPARK telepet, ahol építőanyagkereskedelemmel, betongyártással foglalkozunk.
Versenyhelyzetben elnyert kivitelezéseinket bonyolítjuk.
Saját tervezésű lakásokat építünk, és értékesítünk

Jelenleg a következő szerződött projekteken dolgozunk:

A CornerPark III ütemének kivitelezését végezzük
A Rózsakert társasházat építjük.
Lakossági, kisvállalkozói betonmegrendeléseket szolgálunk ki.

Az építőipari generál kivitelezés területén az elmúlt években a következő helyszínen találkozhattak velünk:

Csörötneken az Önkormányzat megrendelésére a Kultúrház felújítási munkálatait végeztük, jelenleg a befejezését követő műszaki átadás történik.
Orfaluban a Szlovénvidék Kht. megrendelésére a „Kézműves ház kialakítása” nevű projekt generálkivitelezői voltunk.
Alsószölnökön a Natúrpark Kht. megrendelésére végeztük a Natúrpark Akadémia kivitelezését, és a RABACSA Kft üzemcsarnokát építettük.
Szintén Alsószölnökön a Natúrpark Kht. megrendelésére végeztük a „Vasfüggöny témapark” közösségi épület kivitelezését.
A Felsőszölnöki Kultúrház épületének felújítását közbeszerzésen nyertük el, átadása 2011 augusztusában volt.
A Felsőszölnöki Önkormányzat közbeszerzése alapján végeztük a játszópark kialakítását.
A Kétvölgyi Önkormányzattal kötött szerződés alapján egy kilátót építettünk.
A Vas Megyei Erdészeti Rt szentgotthárdi irodájának felújítását és a Kethelyi úton lévő telkünkön a 6 lakásos Fecskeház kivitelezését végeztük.

Az Opel Magyarország Új csarnokának, és az Allison gyártócsarnokának a betonozási munkáihoz szállítottunk.
Elindítottuk a Corner Park kivitelezését és az ingatlanok értékesítését.

A Titán-Beton Kft. a következő időszakban azt a lakásépítési , generálkivitelezői tevékenységet kívánja folytatni, amit a Tér és Forma Kft. az 1990-es évek elejétől 2006-ig végzett. A Titán-Beton Kft-ben centralizáltuk mindazt, ami tudásban, humánerőforrásban és vagyongazdálkodásban rendelkezésünkre áll az elmúlt 20 év munkája és teljesítménye alapján.

Biztosak vagyunk abban, hogy vállalatcsoportunk fennállása óta tartó tevékenysége,  referenciája, és megbízhatósága valamint tulajdonosi köre a következőkben is megnyugtató hátteret biztosít ahhoz, hogy a térség legjelentősebb építőipari vállalkozásaként álljunk az Önök rendelkezésére .
Tevékenységünket a www.titanbeton.hu honlapon is bemutatjuk.

 

Válassza ki álmai otthonát